Συχνές ερωτήσεις

VirtualIT
1Είναι εύκολο να χρησιμοποιούμε την απομακρυσμένη υποστήριξη.
Ναι. Μόλις μας επιτρέψετε την πρόσβαση στον υπολογιστή σας, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Ο εξειδικευμένος μας τεχνικός θα διερευνήσει το θέμα , όπως ακριβώς αν καθόταν στο γραφείο σας . Εάν η ομάδα υποστήριξής μας δεν χρειάζετε πρόσθετες πληροφορίες από εσάς εσείς μπορείτε να συνεχίσετε με οποιοδήποτε άλλη εργασία που δεν χρειάζετε τον υπολογιστή σας.
2Πόσος χρόνος χρειάζεται για την απομακρυσμένη υποστήριξη
Τυπικά , ένα ερώτημα υποστήριξης θα διαρκέσει 20-30 λεπτά, αλλά φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, οι οποίες διαρκούν περισσότερο. Η IT ομάδα υποστήριξης της εταιρείας μας θα είναι πάντα κοντά σας για να διορθώσει το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό . Αν δεν μπορεί να επιλυθεί από απόσταση θα σας στείλουμε ένα μηχανικό να ασχοληθεί με αυτό στον χώρο σας
3Η απομακρυσμένη πρόσβαση είνα ασφαλής;
Ναι. Υπάρχει μια ασφαλής, κρυπτογράφηση 128-bit , η σύνδεση μεταξύ του υπολογιστή του μηχανικού υποστήριξης και τον υπολογιστή σας αποτρέπει οποιονδήποτε άλλο από την πρόσβαση ή να δει τι συμβαίνει στον υπολογιστή σας . Μόλις ο τεχνικός μας λήξει την σύνδεση ( αποσυνδεθεί από τον υπολογιστή σας ), δεν θα είναι σε θέση να να επανασυνδεθεί με τον υπολογιστή σας μέχρι να ζητήσει μία νέα συνεδρία απομακρυσμένης υποστήριξης.
4Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή μου χωρίς την έγκριση μου.
Όχι, δεν είμαστε σε θέση να αποκτήσουμε πρόσβαση στον υπολογιστή σας από μακριά μέχρι να μας εκχωρήσετε την έγκριση σε ένα αίτημα για την απομακρυσμένη υποστήριξη. Ομοίως , από τη στιγμή που έχει κλείσει η απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή σας , δεν θα είμαστε σε θέση να έχουμε πρόσβαση και πάλι έως ότου και πάλι ζητηθεί και επιβεβαιωθεί από εσάς η απομακρυσμένη πρόσβαση.
5Γιατί να επιλέξετε την VirtualIT
Έχουμε χρόνια εμπειρίας στην εξειδικευμένη μηχανογραφική υποστήριξη. Οι προσιτές τιμές μας , η ευέλικτη μηχανογραφική υποστήριξη των υπηρεσιών μπορεί να προσαρμοστεί για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας με χαμηλό κόστος που είναι ένα από τα φθηνότερα πακέτα μηχανογραφικής υποστήριξης.